Programma

Presentatrice Nienke de la Rive Box heeft speciale link met Rage Against The Machine

  1. Nieuwschevron right
  2. Presentatrice Nienke de la Rive Box heeft speciale link met Rage Against The Machine

Prominent Aanwezig is terug met een nieuw seizoen! In de podcastserie spreekt Annemieke met een BN’er over de rol van muziek in zijn of haar leven.

In de nieuwste aflevering van de podcastserie hoor je Nienke de la Rive Box. Ze is de presentatrice van o.a. 3 Op Reis, was te zien in diverse toneelstukken en is één van de vaste gezichten van Het Klokhuis geworden. Luistert ze veel muziek tijdens het reizen? Maar wat als je door omstandigheden niet weg kan? En aan welke plaat heeft Nienke een hele bijzondere herinnering?

Killing In The Name

Nienke vertelt over haar tijd op de Arnhemse toneelschool, over de aparte lessen die ze kreeg en haar ervaring met een liedje die je misschien niet zou verwachten. Ieder jaar is er een vrij intense auditie periode waar de hele school bij wordt betrokken vanwege de kleine klassen. Na vaak nachten vergaderen is dan eindelijk duidelijk welke kleine selectie acteurs toegelaten wordt tot de opleiding. Dat moment wordt dan traditioneel gevierd door keihard Killing In The Name van Rage Against The Machine op te zetten…

Quote

Ik denk als je als buitenstaander dat lokaal binnen was gelopen, dat je dan denkt: 'Ga je lekker hier?'

Nienke de la Rive Box over haar tijd op de toneelschool

Hoe te beluisteren?

Je vindt de podcast via:

Of beluister de podcast via de player hieronder:

Annemiekes A-Lunch

Je hoort Annemiekes A-Lunch met Annemieke Schollaardt iedere werkdag tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 2.

​Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie