Programma

Vader photoshopt dochter in gevaarlijke situaties

  1. Nieuwschevron right
  2. Vader photoshopt dochter in gevaarlijke situaties

Het is de nachtmerrie van elke ouder: je kind in een gevaarlijke situatie. Deze vader heeft voor de grap zijn dochter gefotoshopt in de meest enge plekken.

Creatieve papa

De uit Dublin afkomstige designer en vader Stephen Crowley beschikt over perfecte photoshopskills. In een serie foto's heeft hij zijn dochter Hannah in de meest enge plekken gefotoshopt. Van een hoge ladder, los op de rand van een brug tot een keuken vol met messen: deze situaties zijn een nachtmerrie voor elke ouder.

Ziek

​Deze bijzondere creaties zijn niet helemaal uit het niets ontstaan. De achttien maanden oude Hannah werd vlak na haar geboorte gediagnostiseerd met de zeldzame immuunziekte HLH. Het eerste jaar van haar leven bracht ze grotendeels door in het ziekenhuis. "Het gaat nu gelukkig weer goed met haar", vertelt de trotse vader. "Omdat we zoveel normale dingen in het eerste jaar gemist hebben, haal ik dat nu extra in met de foto's die ik neem." Bekijk hieronder nog meer (horror) foto's, maar wees gewaarschuwd: kans op zweethandjes!

Ster advertentie
Ster advertentie