Programma

Nieuwe single The Boxer Rebellion bij Ekdom

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuwe single The Boxer Rebellion bij Ekdom

De bandleden van The Boxer Rebellion zijn zo vaak in Nederland voor optredens dat Gerard Ekdom voorstelt dat ze beter in Nederland kunnen wonen. Geen slecht idee vinden de jongens.

Veel Nederlandse festivals

De bandleden van The Boxer Rebellion zijn tegenwoordig zo vaak in Nederland voor optredens, dat ze volgens Gerard beter hier kunnen komen wonen. Stiekem zouden ze dat ook wel willen, maar of ze de namen van de steden die ze leuk vinden ook goed kunnen uitspreken is een tweede. Luister maar naar het gesprek dat Gerard met ze voert in Ekdom In De Ochtend:

Twijfel

Over de titel van het pas verschenen album Ocean By Ocean hebben de bandleden flink getwijfeld. Vlak voordat ze het album willen lanceren, maakt Kanye West bekend zijn album Waves te willen noemen. De band had deze titel origineel ook in gedachte. Later blijkt Kanye een andere titel te nemen voor zijn album. Uiteindelijk heeft de band er toch voor gekozen om het bij Ocean By Ocean te houden.

Nieuwe single

Een paar weken terug speelt de band bij Roodshow Late Night hun Top 2000-hit 'Diamonds'. Bij Ekdom In De Ochtend spelen ze hun nieuwe single 'Weapon':

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ekdom In De Ochtend
Ma t/m vr 06.00 - 09.00 uur
DJ: Gerard Ekdom

Ster advertentie
Ster advertentie