Programma

NPO Radio 2 Verkiezingsnacht

  1. Nieuwschevron right
  2. NPO Radio 2 Verkiezingsnacht

In de nacht volgend op 15 maart houden Marisa Heutink en Frank van 't Hof de verkiezingsuitslagen en exitpolls nauwlettend in de gaten.

Belangrijke vragen

Wie wordt de grootste? Dat is de vraag die op ieders lippen brandt de laatste dagen. Na de stembusgang op woensdag 15 maart stromen in de avond de eerste verkiezingsuitslagen binnen en kan het grote speculeren weer beginnen. Wie wordt de minister-president? Welke coalitie wordt er gevormd? Hoe gaan de komende vier jaar er uitzien voor Nederland? Belangrijke vragen die Frank en Marisa in de nachtelijke uurtjes na de Tweede Kamerverkiezingen hopen te beantwoorden.

Wel of niet in de Kamer?

Tot diep in de nacht zijn twee NOS-verslaggevers op NPO Radio 2 present tijdens de Verkiezingsnacht om jou te informeren over de uitslagen en dat allemaal in perspectief te plaatsen. Ook bellen Marisa en Frank met politici voor wie het spannend is of ze in de Kamer terechtkomen en lijsttrekkers vragen liedjes aan voor hun rivalen. Arno Kantelberg komt langs om te praten over de stijl van politici. Bij het aanbreken van de nieuwe dag, waarop Nederland wakker wordt met misschien wel een nieuwe minister-president, vat cabaretier Wouter Monden de verkiezingen samen.

Evelien de Bruijn viert feest bij het CDA

Op het CDA feestje in Den Haag is Evelien de Bruijn aanwezig. Ze spreekt hier met Mona Keijzer en Michel Rog.

Evelien de Bruijn viert feest bij het CDA!

Arno Kantelberg weet alles over de stijl van politici

Hoofdredacteur van de Esquire is te gast in de studio en vertelt over de stijl van onze politici. Wie slaan volgens hem de plank volledig mis en wat is typerend in Den Haag?

Arno Kantelberg van Esquire weet alles over de stijl van politici!

Rens Raemakers komt voor D66 in de Tweede Kamer

Rens Raemakers staat op nummer 17 op de lijst van D66. Voor hem was het een spannende avond omdat D66 in de peilingen rond de 17 zetels zat. Maar hij heeft het gehaald. Marisa en Frank belden met een emotionele Rens.

Rens Raemakers (25) is het nieuwe jongste kamerlid!

NPO Radio 2 Verkiezingsnacht
DJ: Marisa Heutink & Frank van 't Hof
Woensdag- op donderdagnacht 0.00 - 6.00 uur

Ster advertentie
Ster advertentie