Programma

Trijntje zingt live

  1. Nieuwschevron right
  2. Trijntje zingt live

Cornald Maas schuift iedere dag aan bij Bart Arens in Wenen deze week met de laatste Songfestival updates, en Trijntje gaf een optreden in de studio!

De Jurk

Hét Songfestival onderwerp is natuurlijk: "Wat heeft Trijntje aan morgenavond?" Inmiddels zijn er al twee verschillende jurken te zien geweest die ze aan heeft gehad bij de repetities, maar er schijnen acht koffers te zijn vol jurken. Cornald Maas en Bart Arens denken dat ze weer een nieuwe jurk aan zal hebben tijdens het optreden morgenavond. Ook worden natuurlijk de kansen van Trijntje besproken. Bekijk hier wat Cornald daar over te zeggen heeft.

Stress

Trijntje zelf kwam ook nog even op visite in de studio van Aan De Slag! in Wenen, gevolgd door heel veel camera's. "Ik zou op elk moment kunnen optreden nu, ik ben er klaar voor", vertelt de zangeres aan Bart. "Vlak voor een optreden ben ik niet de leukste persoon denk ik. Maar alle lieve woorden zijn fijn vooraf, al moet je het wel zelf doen." Wat ze zelf vindt van alle ophef rond haar outfit? Bekijk het hier.

Benieuwd naar laatste voorbereiding van Trijntje? Kijk hier het hele fragment.

Bekijk meer over het Eurovisie Songfestival:

Songfestival voor dummies

Steun van de zuiderburen: douze points van Belgie

Update dinsdag 19 mei: Jan Smit "Het wordt billen knijpen"

Update maandag 18 mei: Interview & Trijntje zingt live in de studio

VIDEO: Bart Arens tipt de concurrenten van Trijntje

Ster advertentie
Ster advertentie