Programma

Jeangu ontroerd door succeswensen familie, collega's en vrienden

  1. Nieuwschevron right
  2. Jeangu ontroerd door succeswensen familie, collega's en vrienden

Op dag vijf van NPO Radio 2 vanuit Ahoy Rotterdam spreken Bart en Jeangu elkaar niet via videoverbinding, maar fysiek in de studio! Wat Jeangu niet weet is dat Bart een verassing voor hem klaar heeft staan.

Vrienden, collega’s en familie van Jeangu zijn gevraagd om een korte video op te nemen waarin ze hem succes wensen met zijn optreden tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival deze zaterdag. In de video zie je naast onder andere Songfestivalwinnaar Duncan Laurence, presentator Paul de Leeuw en zangeres Shirma Rouse ook directe naasten van Jeangu zoals zijn moeder, oma en vriend voorbijkomen.

Enorme eer

Na het zien van de video is Jeangu even stil. "Het is een enorme eer we zijn heel ver gekomen. Ik ben heel dankbaar dat ik dit mag doen", vertelt hij. Op zaterdag 22 mei hoor je Jeangu met de inzending van Nederland Birth Of A New Age tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival 2021.

Bekijk de hele video, inclusief reactie van Jeangu, hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Aan De Slag

Je hoort Aan De Slag iedere werkdag tussen 09.00 en 12.00 uur op NPO Radio 2.

Eurovisie Songfestival 2021

Van dinsdag 18 mei tot en met zaterdag 22 mei vindt het Eurovisie Songfestival 2021 plaats in Ahoy, Rotterdam en NPO Radio 2 brengt dagelijks verslag uit. Luister ook naar De Officiële Songfestival Podcast en kijk naar Bureau Eurovisie.

Internationale Songfestival Top 50

De Internationale Songfestival Top 50 wordt op de finaledag van het Eurovisie Songfestival op 22 mei uitgezonden tussen 12.00 en 16.00 uur, gepresenteerd door Paul en Cielke vanuit Ahoy, Rotterdam.

Foto omslag: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie