Programma

Muzikale opa's en oma's

  1. Nieuwschevron right
  2. Muzikale opa's en oma's

Je hebt natuurlijk Vader- en Moederdag, maar vandaag is het Opa en Omadag. We zetten daarom vijf muzikale grootouders in het zonnetje.

Neneh Cherry

Wie zich de videoclip van 'Manchild' uit 1989 nog kan herinneren, weet dat Neneh Cherry daarin stond te zingen met een kind op haar arm. Uit haar eerste huwelijk met drummer Bruce Smith werd haar dochter Naima geboren, die in 2004 een zoontje kreeg. Cherry was toen 40.

Brian Johnson (AC/DC)

De zanger van 'Thunderstruck' heeft inmiddels de pensioengerechtigde leeftijd bereikt, maar hij staat nog steeds als een jonge rockgod op het podium. Een tijdje geleden werd hij grootvader van een kleinzoon. Het jochie herkent Johnsons stem al op de radio, aldus de trotse opa.

Gloria Estefan

De zangeres was 26 toen ze in 1984 doorbrak met de Miami Sound Machine-hit 'Dr. Beat'. Tegenwoordig spendeert ze minder tijd in de platenstudio's, dus kan ze oppas spelen voor haar in 2012 geboren kleinzoon Sasha Argento Coppola Estefan.

René Froger

'Alles Kan Een Mens Gelukkig Maken', zong René Froger in 1989 met Het Goede Doel. Maar niets geeft hem zoveel energie als zijn kleindochter Charlie. Toen de Topper oververmoeid thuis zat, hielp zij hem uit de put.

Nena

De Duitse zangeres van '99 Luftballons' werd in 2009 oma, toen haar 19-jarige dochter Larissa beviel. Het meisje kreeg de naam Carla Maria. Overigens had Nena er geen moeite mee dat haar dochter er zo snel bij was, want Nena's moeder was ook 19 toen zij geboren werd.

Ster advertentie
Ster advertentie