Programma
BNNVARA

Thomas Acda belt stiekem in na Het Regent Zonnestralen-cover

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Thomas Acda belt stiekem in na Het Regent Zonnestralen-cover

Zonder dat je het doorhebt complimenten krijgen van Thomas Acda: het overkwam Lucas Nicholas na z'n allereerste radio-optreden bij NPO Radio 2.

Lucas Nicholas uit Opmeer maakte op TikTok een Engelse hertaling van de Acda en de Munnik-hit Het Regent Zonnestralen en wist niet wat 'm overkwam. Binnen een mum van tijd was de video van de 22-jarige muziekstudent meer dan 800.000 keer bekeken en regende het enthousiaste reacties. Ook van NPO Radio 2 dj's Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte, die de 22-jarige muziekstudent meteen uitnodigden om de volledige versie live te spelen bij Jan-Willem Start Op.

'Normaal niet zoveel met Acda en de Munnik'

Lucas' allereerste radio-optreden levert veel lof op in de NPO Radio 2 app. Ook 'ene Thomas' is laaiend enthousiast. In de ochtendshow vertelt hij: "Ik vind dit fantastisch. Normaal heb ik daar niet zoveel mee, Acda en de Munnik en Nederlandstalig. Die De Munnik die pruim ik nog wel, maar dat Nederlandstalige... Maar als je het zo doet: prachtig."

Video niet beschikbaar

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie