Programma

Wij zijn op zoek naar ongekend Nederlands talent!

  1. Nieuwschevron right
  2. Wij zijn op zoek naar ongekend Nederlands talent!

Ben jij een waanzinnig goede muzikant en ben je nog niet ontdekt door de muziekindustrie? Dan is dit je kans om te shinen.

Aanstaande vrijdag organiseren we van 18:00 tot 00:00 uur NPO Radio 2’s Eerste Online Festival en één van de 12 online podia is een open podium, bedoeld voor ongekend Nederlands talent.

Audio app

Moet jij daar staan, stuur dan op 24 maart tussen 14:00 en 16:00 uur tijdens Stenders Platenbonanza een audio app via de gratis NPO Radio 2 app waarin jouw muzikale talent duidelijk te horen is en app er meteen achteraan waarom we alleen jou kunnen uitnodigen met de hashtag #openpodium. Vanavond maken Rob Stenders en Caroline Brouwer uit alle inzendingen een keuze en word je gebeld, dan ben jij erbij! En omdat het allemaal online is, kun je gewoon vanuit je huiskamer meedoen dus dat is reuze veilig.

NPO Radio 2's Eerste Online Festival

Vrijdag 27 maart is NPO Radio 2’s Eerste Online Festival. Van 18:00 tot 00:00 uur bieden wij Nederlandse artiesten een podium vanuit hun huiskamers. Wij willen zo de zzp’ers in de vaderlandse muziekwereld een steun in de rug geven en roepen de luisteraars op om zzp’ers in welke beroepsgroep dan ook te helpen. De presentatie is in handen van Rob Stenders, Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof. De artiesten bieden hun optredens aan op YouTube volgens een blokkenschema. Fans kunnen online het hele optreden volgen en NPO Radio 2 schakelt met de podia en zendt nummers live op de zender uit. Met onder anderen Marlijn Weerdenburg, Steffen Morrison, Danny Vera, Darlyn, Ed Struijlaart, Elske DeWall, Voltage en Mell.

Foto omslag: Unsplash

Ster advertentie
Ster advertentie