Programma

Guus gaat naar Londen

  1. Nieuwschevron right
  2. Guus gaat naar Londen

Zaterdag is de documentaire Guus gaat naar Londen te zien op NPO3. Direct daarna wordt ook een compilatie van het concert in Londen uitgezonden.

Een droom

Afgelopen mei komt er een droom uit voor Guus Meeuwis. Hij speelt in één van de meest bekende concertzalen ter wereld: de Royal Albert Hall in Londen. De documentaire volgt de zanger in de aanloop naar misschien wel zijn meest bijzondere concert tot nu toe. Nooit eerder was er Nederlandstalige muziek te horen in het gebouw en voor het concert reizen 5000 grote fans de zanger achterna naar Londen.

20 jaar

Guus Meeuwis geeft het concert, omdat het 20 jaar geleden is dat hij aan zijn carrière begint en heel Nederland zijn nummer 'Het Is Een nacht' meezingt. In die jaren heeft hij al heel veel bereikt. Voor al deze prestaties krijgt hij op vrijdag 16 oktober de NPO Radio 2 Prijs.

Op zaterdag 17 oktober om 20.55 wordt de documentaire Guus gaat naar Londen uitgezonden op NPO 3. Direct daarna om 22.00 volgt een compilatie van zijn concert in de Royal Albert Hall.

Ster advertentie
Ster advertentie