Programma

Wat John Coffey kan...

  1. Nieuwschevron right
  2. Wat John Coffey kan...

De Nederlandse band John Coffey ging dit weekend viral nadat het op beeld werd vastgelegd hoe de zanger op weergaloze wijze een biertje ving.

Internethit

Tijdens een optreden op Pinkpop kreeg de zanger van meters verder een biertje toegeworpen, ving het bekertje in zijn rechterhand en dronk het zonder blikken of blozen op. Het filmpje was een regelrechte internethit.

Van Steeg

NPO Radio 2-dj Henk van Steeg zag het filmpje en dacht: wat John Coffey kan, kan ik ook! Hieronder zie je de presentator van Van Steeg Tot 1 een biertje vangen.

Biergooier

Wouter van der Goes spreekt met de biergooier op NPO Radio 2. Niels van den Ham is zijn naam. "Na veertien bonnen heb je het idee dat je ontzettend goed kunt gooien", zegt Niels lachend in Wout2day.

Rowwen Hèze-momentje

"Een vriend van me zei: 'we gaan nieuw bier halen', maar ik had mijn biertje nog niet op. Dus toen heb ik er maar een Rowwen Hèze-momentje van gemaakt." Toen hij de dag erna wakker werd, vertelden zijn vrienden dat het filmpje ervan viral was gegaan.

Amerika

Inmiddels heeft de biergooier al contact gehad met John Coffey en hij werd uitgenodigd door de band om naar het concert in Paradiso te komen. "Ik zei: als jullie naar Amerika gaan, rij ik de bus wel!"

Ster advertentie
Ster advertentie