Programma

NPO Radio 2 Presenteert... Johan en anderen

  1. Nieuwschevron right
  2. NPO Radio 2 Presenteert... Johan en anderen

Ook in april duikt de NTR op themakanaal NPO 2 Extra weer in de schatkist die vijftig jaar popmuziek heet.

Johan en anderen

Aan de hand van de actualiteit presenteert onze eigen Leo Blokhuis in nieuwe afleveringen van 'NPO Radio 2 presenteert…' weer de mooiste concerten en documentaires. Deze week is er nadrukkelijke aandacht voor de band Johan en komen ook Fatal Flowers en Claw Boys Claw voorbij.

Pull Up

Het is de dag van Johan, de Nederlandse gitaarband van Jacco de Greeuw. Vandaag is eindelijk het langverwachte album Pull Up uitgekomen. Het is hun eerste plaat sinds 2009 en dat moet worden gevierd. We zetten in deze aflevering daarom een paar Johan-pareltjes voor je op een rij. Verwacht in elk geval hun eerste hit ‘Everybody knows’ en ook zeker ‘Tumble and Fall’. Laatstgenoemde track is sinds een paar jaar een vaste gast in de Top 2000. Afgelopen editie stond de plaat op plek 1826.

Er is naast Johan ook aandacht voor onder meer Claw Boys Claw. Die band speelt de komende tijd door heel Nederland met het nieuwe album It’s not me, The horse is not me Part 1.

Wat: NPO Radio 2 presenteert… Johan en anderen
Waar: NPO 2 Extra (voorheen NPO Cultura)
Wanneer: Vrijdag 13 april om 23.00 uur

Pull Up in De Albumshow

Corné Klijn duikt tijdens De Albumshow elke zondag in de mooiste albums. Komende zondag besteedt hij uitgebreid aandacht aan het nieuwe album van Johan. Je hoort De Albumshow elke zondag tussen 18.00 en 20.00 uur op NPO Radio 2.

Beluister de eerste single van Johans Pull Up hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: Félice Hofhuizen

Ster advertentie
Ster advertentie