Programma

Carel Kraayenhof speelt met Sting

  1. Nieuwschevron right
  2. Carel Kraayenhof speelt met Sting

Carel Kraayenhof ziet binnenkort zijn droom uitkomen. De 52-jarige bandoneonist treedt volgende maand op met zanger Sting tijdens Symphonica in Rosso.

Ontmoeting

De Nederlander en de Brit ontmoetten elkaar afgelopen januari in New York, nadat zij beiden een bijdrage hadden geleverd aan een album van de Amerikaanse violist Joshua Bell.Sting was onder de indruk van Kraayenhof en liet weten met hem te willen werken.

Droom

"Ken je de film Notting Hill, waarin Hugh Grant zich niet kan voorstellen dat hij net door Julia Roberts is gekust? Zo voelde ik mij toen ook; spelen met Sting was echt mijn droom", zegt Kraayenhof in De Telegraaf.

Drukke tijd

De bandoneonist, die samen met Sting 'een bijzondere bewerking van 'Moon over Bourbon Street' gaat opvoeren, maakt zich op voor een drukke tijd. "Natuurlijk moet er ook worden gerepeteerd. Dat gebeurt geloof ik een dag van tevoren", vertelt hij. "En dan moet ook nog blijken hoe Sting het wil."Kraayenhof werd acht jaar geleden bekend dankzij zijn optreden tijdens de inzegening van het huwelijk van prins Willem-Alexander en Máxima Zorreguieta.Symphonica in Rosso vindt op 15 en 16 oktober plaats in het Gelredome in Arnhem.

Bron: Nu.nl

Ster advertentie
Ster advertentie