Programma

Miss Montreal viert muzikaal jubileum in Ahoy

  1. Nieuwschevron right
  2. Miss Montreal viert muzikaal jubileum in Ahoy

Sanne Hans viert in 2022 dat ze vijftien jaar in het vak zit met een show in het Rotterdamse Ahoy.

Miss Montreal, de artiestennaam van Sanne Hans, kwam niet alleen met nieuwe single Zo Mooi op zak langs bij Bart Arens in Aan De Slag!, ze stond ook stil bij haar vijftienjarig jubileum als muzikant. En dat moet groots gevierd worden, met een optreden in Ahoy op 26 maart 2022.

Altijd al de droom

Hans dacht in eerste instantie aan een grote clubtour om haar jubileum te vieren, maar besloot uiteindelijk om het met één groots optreden in Ahoy te doen. Aan het begin van haar carrière nam ze zich al voor dat een optreden in de Rotterdamse zaal haar ultieme doel was. Daar moest ze vandaag echter door haar zus aan herinnerd worden: "Ik kreeg een appje van haar waarin ze zei: 'Dit was toch altijd jouw droom?'"

Voor Hans voelt het niet alsof er al vijftien jaar verstreken zijn als artiest, zegt ze. "Maar als ik nu terugkijk naar de video's, weet ik ook wel: het is lang geleden." Check het interview hieronder:

Miss Montreal in de NPO Radio 2 Top 2000

In 2008 scoorde Hans haar eerste hit met Just A Flirt. Afgelopen jaar kwam daar met de Stef Bos-cover Door De Wind een enorm succes bij: het nummer kwam binnen op de 29ste plek in de NPO Radio 2 Top 2000, waarmee Miss Montreal de hoogst genoteerde vrouwelijke artiest is.

Aan De Slag!

Je hoort Aan De Slag! elke werkdag van 09.00 tot 12.00 op NPO Radio 2.

Foto: Nathan Reinds

Ster advertentie
Ster advertentie