Programma

Wouter in gesprek met Zohair El Yassini in podcast De Derde Kamer

  1. Nieuwschevron right
  2. Wouter in gesprek met Zohair El Yassini in podcast De Derde Kamer

Politiek Den Haag, maar dan net even anders. In deze vrolijke, heldere, interactieve en informele podcast nemen Wouter van der Goes en Lars Geerts je mee door het politieke landschap.

In de tweede aflevering van De Derde Kamer wordt de Miljoenennota besproken, want gaan we er nou wél of niet op vooruit? Afgelopen week waren de Algemene Politieke Beschouwingen. De ‘belangrijkste debatten van het jaar’ worden onder de loep genomen in de podcast van deze week. Zo wordt Jesse Klaver besproken, die heeft gezegd af te willen van de ‘scorebordpolitiek’ waarin politieke partijen elkaar continu aanvallen.

In gesprek met VVD-Kamerlid Zohair El Yassini

Wouter gaat verder in gesprek met VVD-Kamerlid Zohair El Yassini over een nucleaire knop, MBO, motorrijden en natuurlijk ook over wat de Publieke Omroep zou moeten doen. Zohair heeft als portefeuille ‘Media’ en een eigen visie op de Publieke Omroep. Hier heeft Wouter natuurlijk zijn eigen mening over!

Mocro-maffia

Verder vragen Wouter en Lars zich af wat minister Grapperhaus gaat doen tegen Mocro-maffia. Minister Grapperhaus reageert aangeslagen op de moord op advocaat Derk Wiersum. Wat betekent dit voor de Nederlandse rechtsstaat? Je hoort het in een nieuwe aflevering van De Derde Kamer.

#2 - DE DERDE KAMER met Zohair el Yassini, minister Grapperhaus en Algemene Politieke Beschouwingen

HOE TE BELUISTEREN?

Elke vrijdag is er een nieuwe aflevering van De Derde Kamer. Deze is te beluisteren in de NPO Radio 2-app en via iTunes.

Liever de RSS-feed toevoegen aan je eigen service? Dat kan! Vind de RSS-feed via deze link en voeg hem toe. Fijne RSS readers zijn bijv. Feedly, Netvibes, Newsblur en The Old Reader.

MEER PODCASTS VAN NPO RADIO 2

Naast deze podcast van Wouter hebben we ook nog andere toffe podcasts van NPO Radio 2 voor je! Check ze hier allemaal.

Wout2day en Vinyl Friday

Je hoort Wouter van maandag tot en met donderdag van 18:00 tot 20:00 uur met Wout2Day en op vrijdag met Vinyl Friday op NPO Radio 2.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie