Programma

Interviews Common Linnets

  1. Nieuwschevron right
  2. Interviews Common Linnets

Ilse en Waylon vertellen alles over hun deelname aan het Eurovisie Songfestival.

Finale

Ilse Delange blikte terug op de repetitie van 'Calm After The Storm'. En Jan Smit had een persoonlijke boodschap voor haar van Anneke Gronloh, die in 1964 meedeed aan het Songfestival. The Common Linnets zijn zaterdag als vierentwintigste aan de beurt, wat Waylon daarvan vindt? Dat hoor je hier.

Van kritiek naar lof

Jan-Willem Roodbeen ook met Waylon. Hij vroeg de zanger hoe het voelt om eerst veel kritiek te krijgen om vervolgens beladen te worden met complimentjes.

Halve finale

De ochtend na het behalen van de halve finale vroeg Daniël The Common Linnets op welke plek zij denken te eindigen. Het zelfverzekerde antwoord van Waylon hoor je hier. Daniël blikte ook met het duo terug naar het verlossende antwoord van de jury. Wat ging er door ze heen toen ze na zeven landen nog niet genoemd werden als finalisten? Ilse vertelde dat ze hem toen wel begon te knijpen.

The Common Linnets

The Common Linnets spraken dinsdagochtend nog uitgebreid met Daniël Dekker over hun kansen op het Eurovisie Songfestival, over de repetities en over de andere deelnemers.

Voorproefje

Hoe was het om voor het eerst op het grote podium te oefenen? Dat hoor je hier van de twee zelf! Ook waren Cornald Maas en Jan Smit in de studio in Kopenhagen. Zij vertelden hoe de show van The Common Linnets er op het podium uitziet en of zij denken dat de twee tukkers doorgaan naar de finale van het Eurovisie Songfestival.

Tuckerville & het nieuwe album

The Common Linnets speelden exclusief voor Radio 2 een aantal nummers van hun album. Ook spraken zij over het maakproces van hun gezamenlijke album en kwam het festival waar de twee op 21 juni optreden aan bod: Tuckerville.

Gouden Uren
DJ: Daniel Dekker
ma-vr 09:00 - 12:00

Ster advertentie
Ster advertentie