Programma

Queen krijgt eigen Monopoly-spel

  1. Nieuwschevron right
  2. Queen krijgt eigen Monopoly-spel

Na ABBA, The Beatles, Kiss, Metallica, The Simpsons en Star Wars krijgt ook rockband Queen zijn eigen Monopoly-variant.

In het diepste geheim

Als jij een grote fan bent van Queen en ook nog eens graag bordspelletjes doet met je vrienden, dan is dit het ideale verjaardagscadeau voor jou: Queen Monopoly. "We zijn in het diepste geheim een jaar beziggeweest om Queen Monopoly te ontwikkelen", vertelt Queen-gitarist Brian May over de nieuwe uitgave van het beroemde gezelschapsspel. "Ik voel me verheugd, het was enorm leuk om eraan mee te werken, vergelijkbaar met het maken van een album!"

Robot en stofzuiger

Anders dan de reguliere editie van Monopoly, waarbij het de bedoeling is om zoveel mogelijk straten en hotels te kopen, probeer je bij Queen Monopoly de carrière van de Britse rockband op te bouwen van een beginnend groepje muzikanten tot een stadionact. De pionnen zijn beroemde figuren uit de Queen-iconografie, waaronder de robot van de platenhoes News Of The World, de gitaar van Brian May en de stofzuiger uit de videoclip 'I Want To Break Free'.

Oh, en voor wie zich afvraagt: "Wat had Freddie hier van gevonden...?" Zie onderstaande foto uit 1990, waarop al een variant van het Monopoly-spel met Queen-artwork in taartvorm te zien is:

Ster advertentie
Ster advertentie