Programma

Bruce Springsteen en Bill Gates geïnteresseerd in Brabants landhuis

  1. Nieuwschevron right
  2. Bruce Springsteen en Bill Gates geïnteresseerd in Brabants landhuis

Bruce Springsteen en Bill Gates hebben allebei hun oog laten vallen op landgoed De Wielewaal in Eindhoven. Woont één van hen binnenkort in Nederland?

Honderdtweeënveertig hectare grond

Het voormalige optrekje van Frits Philips moet ruim dertig miljoen euro opleveren. Makelaar Leslie de Ruiter legt in Wout2Day uit wat je daarvoor terugkrijgt: "Honderdtweeënveertig hectare grond. Zoiets is uniek in Nederland. Het huis heeft een vloeroppervlak van een paar duizend vierkante meter. En natuurlijk een stukje historie, want er is maar één voormalig landgoed van Frits Philips."

Landgoed als cadeau voor dochter

Maar wat moet Bruce Springsteen of Bill Gates met een huis in Eindhoven met veertig kamers, acht badkamers, een fitnessruimte en een enorme wijnkelder? De Ruiter verwacht niet dat Springsteen of Gates er zelf gaat wonen: "Ze hebben allebei een dochter. Jessica Springsteen heeft bij verschillende topstallen in Brabant paardgereden en de dochter van Gates heeft verschillende Nederlandse paarden. Ik zou me dus kunnen voorstellen dat Springsteen of Gates zijn dochter het landgoed cadeau doet voor haar verjaardag. Je hebt dan nogal wat ruimte voor je paarden."

Check hier het hele gesprek met makelaar Leslie de Ruiter in Wout2Day:

Bruce Springsteen en Bill Gates willen optrekje in Brabant

WOUT2DAY

Je hoort Wouter maandag tot en met donderdag tussen 18.00 en 20.00 uur met Wout2Day op NPO Radio 2!

​Foto omslag: still video makelaar

Ster advertentie
Ster advertentie