Programma

Beluister de beste soul en jazz in podcastserie NPO Radio 2 Soul Night

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Beluister de beste soul en jazz in podcastserie NPO Radio 2 Soul Night

NPO Radio 2 stond dit weekend volledig in het teken van soul & jazz, maar ook nu kun je genieten van de fijnste soul-, R&B- en discoplaten met de Soul Night podcasts.

Je kunt ieder weekend genieten van NPO Radio 2 Soul Night. Tot in de vroege uurtjes van de zondagochtend kun je non-stop dansen op swingende discohits, meezingen met de grootste soulkrakers en genieten van de lekkerste R&B-classics. Lukt het je niet om de hele nacht wakker te blijven of wil je de uitzendingen op een later moment (terug)luisteren? Dat kan, want alle shows uit de NPO Radio 2 Soulnight zijn als podcast beschikbaar. Lekker voor onderweg naar je werk, bij het koken of tijdens het sporten.

Beluister de podcasts van de NPO Radio 2 Soulnight hier.

On air, online en via de app

Uiteraard kun je ook iedere zaterdagavond en -nacht met de voetjes van de vloer met de radiouitzendingen van de NPO Radio 2 Soulnight. Vanaf 18:00 uur barst het weekend écht los en nemen achtereenvolgens Corné Klijn, One’sy Muller, Frank van ’t Hof, Wouter van der Goes en Jeroen Kijk in de Vegte plaats achter de microfoon met een goed gevulde platenkoffer. Luister online, via de NPO Radio 2-app of gewoon lekker via je radiotoestel.

NPO Radio 2 Soul & Jazz

Kun je geen genoeg krijgen van alle sixties-soul, seventies-disco, eighties-swingbeat, nineties-R&B en jazz van alle tijden? Dan kun je 24 uur per dag non-stop luisteren naar het kanaal NPO Radio 2 Soul & Jazz. Van Aretha Franklin tot Anderson .Paak en van Chic tot Ruben Hein: ze komen allemaal voorbij!

Nagenieten: NPO Radio 2 live vanaf North Sea Jazz

Van 8 t/m 10 juli hoorde je NPO Radio 2 live vanaf North Sea Jazz. Check hier onze overzichtpagina met interviews, sessies en meer!

Ster advertentie
Ster advertentie