Programma

Carolien Borgers nieuwe presentator van Muziekcafé

  1. Nieuwschevron right
  2. Carolien Borgers nieuwe presentator van Muziekcafé

Hét live muziekprogramma van NPO Radio 2 heeft een nieuwe presentator! Carolien Borgers is vanaf oktober het nieuwe gezicht van Muziekcafé.

EVEN VOORSTELLEN

Al een aantal jaar is Carolien te horen in de nacht op NPO Radio 2. Vanaf volgende maand gaat ze elke zaterdagmiddag Muziekcafé presenteren. Naast haar liefde voor radio heeft ze tien jaar podiumervaring als cabaretier en zangeres. In 2014 bracht ze een Nederlandstalig album uit. Haar passie voor muziek, interviews en live optredens komt mooi samen bij Muziekcafé: "Ik kijk er naar uit om de grote schoenen van Daniël Dekker te vullen en iedere week het mooiste podium voor live muziek op de radio te maken met grote nationale en internationale artiesten, en nieuw Nederlands talent.”

LIVE VANUIT DE VORSTIN

En we hebben meer nieuws: we gaan weer uitzenden vanuit Podium de Vorstin! Vanaf oktober gaan de deuren van Podium de Vorstin weer open voor een klein publiek, uiteraard coronaproof, om artiesten als Diggy Dex, Stef Bos en DI-RECT van dichtbij te zien en horen spelen. Daarnaast zijn alle optredens ook thuis op de bank via de livestream van NPO Radio 2 te zien en later terug te kijken.

Bart belde haar op:

Video niet beschikbaar

MUZIEKCAFÉ

Iedere zaterdag tussen 16.00 en 18.00 uur op NPO Radio 2 met Carolien Borgers live vanuit Podium De Vorstin.

Foto omslag: Bullet-Ray

Ster advertentie
Ster advertentie