Programma

Mike Arntz belt in De Keiharde Pödcast met luisteraars over hun concertbelevingen

  1. Nieuwschevron right
  2. Mike Arntz belt in De Keiharde Pödcast met luisteraars over hun concertbelevingen

In een nieuwe aflevering van De Keiharde Pödcast spreekt Mike Arntz met luisteraars over hun concertbeleving achter de platen die zij hebben aangevraagd.

Toen podcastmaker Mike Arntz een aantal weken geleden een oproep aan de luisteraars van De Keiharde Pödcast deed voor het opsturen van livetracks, heeft hij dat geweten. Uit de tientallen request die zijn binnengekomen zijn er tien geselecteerd die in deze aflevering van De Keiharde Pödcast te horen zijn. Mike praat met zes luisteraars over hun concertbeleving en de achtergrond van hun request.

De gesprekken gaan van het ontdekken van AC/DC via het live album If You Want Blood (You Got It), de breekbare en ontroerende stem van Alice in Chains zanger Layne Staley, Aanwezig kunnen zijn bij het allerlaatste optreden van Thin Lizzy in de UK op het Reading Festival, overweldigd worden door Ayreon Universe, kroegpraat over nu de "mother of all openers" is tot aan het lijflied van je overleden partner waarmee je samen naar de concerten van Rush ging.

#17 - Live, live, live! (S03)

Wil je niets missen van De Keiharde Pödcast? Abonneer je dan nu!

De Keiharde Pödcast

Rock en metal in Nederland krijgen volgens vele fans veel te weinig aandacht op de Nederlandse radio. NPO Radio 2 en AVROTROS vinden dat deze groep luisteraars ook een eigen plek moet hebben waar zij hun muziek horen, nieuws meepikken en vooral zelf inspraak hebben op de inhoud van de podcast.

Suzanne en Mike maken deze podcast wekelijks met hart voor hard. Naast nummers die door de luisteraars worden aangevraagd, wordt er ook aandacht besteed aan vele goede Nederlandse bands die het genre rijk is.

Je kunt al je verzoeken, verhalen, muzikale herinneringen, anekdotes, album recensies en hopelijk binnenkort weer concertverslagen mailen naar dekeiharde@avrotros.nl.

Foto omslag: AVROTROS

Ster advertentie
Ster advertentie