Programma

Froukje speelt zwoele pophits op het strand van Brouwersdam

  1. Nieuwschevron right
  2. Froukje speelt zwoele pophits op het strand van Brouwersdam

Froukje bracht haar popmuziek naar het strand van Brouwersdam. Ze speelde haar nummers Onbezonnen en Ik Wil Dansen voor het publiek van Muziekcafé XL: Concert At HOME.

Froukje heeft alles behalve stilgezeten tijdens de coronacrisis. Ze bracht haar debuut-EP Licht En Donker uit en sindsdien gaat alles in een stijgende lijn omhoog. "Ik denk dat erkenning belangrijker is dan succes. Dat de dingen die ik maak en waar ik zo trots op ben, beluisterd worden en succesvol zijn, dat is gewoon heel fijn. Als ik een liedje laat horen aan mijn bassiste en haar mening vraag, doet dat me meer dan bijvoorbeeld streams", vertelt Froukje aan Carolien Borgers. Haar tour was binnen no-time uitverkocht. Aangezien ze in 2020 debuteerde, heeft ze nog nooit voor publiek op kunnen treden. Daarom is ze enorm hard aan het repeteren. "Maar op dat publiek kan je je niet voorbereiden, dat is er opeens."

Bekijk hier het optreden van Froukje bij Muziekcafé XL: Concert At HOME:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Muziekcafé XL: Concert at HOME

Tijdens Muziekcafé XL vanaf Concert at HOME hoorde je op 26 juni verschillende livesessies met Suzan & Freek, Douwe Bob, Froukje en natuurlijk de Concert at SEA-gastheren BLØF.

Foto omslag: Emma Pot

Ster advertentie
Ster advertentie