Programma

Stereophonics special guest bij concert Kings of Leon en Snow Patrol

  1. Nieuwschevron right
  2. Stereophonics special guest bij concert Kings of Leon en Snow Patrol

De band is bevestigd als special guest van het unieke dubbelconcert dat Kings of Leon en Snow Patrol op vrijdag 26 juni geven in het Zuiderpark in Den Haag.

Vorig jaar werden Kings of Leon en Snow Patrol al bekendgemaakt voor het dubbelconcert. Daar zouden nog twee namen bijkomen, en die zijn dus nu bekend. Naast Stereophonics staat ook de Amsterdamse band Indian Askin op het podium in Den Haag. Zij zullen de show openen.

'Kind'

Met hun laatste album Kind dat uitkwam in 2019 bewijst Kelly Jones opnieuw te behoren tot de grote Britse songwriters door zijn vermogen om de kern en schoonheid van dagelijkse situaties te vertalen en zijn eigen levenservaringen daar doorheen te weven. Het album werd opgenomen in slechts twaalf dagen, waarbij minimaal gewerkt werd met moderne studiotechnieken, overdubs en technologie. Deze minimalistische aanpak zorgt voor één van hun meest open, en eerlijke albums tot nu toe.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Stereophonics in de Top 2000

De band staat in 2019 twee keer in de Top 2000. 'Maybe Tomorrow' scoort hun hoogste notering op plaats 1723 en 'Dakota' kwam binnen op plaats 1946. Benieuwd hoe Stereophonics de jaren daarvoor was vertegenwoordigd in de lijst der lijsten? Dat kan je zien in de statistieken door de jaren heen.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie