Programma
BNNVARA

Douwe Bob tijdens Beste Zangers onder de indruk van Marco Bakker

foto: Emma Potfoto: Emma Pot
  1. Nieuwschevron right
  2. Douwe Bob tijdens Beste Zangers onder de indruk van Marco Bakker

De opnames voor Beste Zangers staan erop en in Jan-Willem Start Op! verklapt Douwe Bob al dat - tegen z'n verwachting in- ook hij een traantje heeft gelaten.

Douwe Bob, MEAU, Mell, Duncan Laurence, Nick Schilder, Numidia en Marco Bakker: dit zijn de zeven artiesten die komend seizoen te zien zijn in Beste Zangers. Een week geleden reisden zij onder leiding van Jan Smit af naar het Spaanse Sevilla om hun creativiteit én hun tranen de vrije loop te laten. "Ik had nog gezegd van 'mij gaan ze niet pakken, ik ga niet janken'", vertelt Douwe. Maar ook hij heeft het niet droog gehouden. "Emotioneel gezien is het gewoon best wel een rollercoaster. Het was nog veel gaver dan ik had verwacht."

'Marco Bakker verrast'

Ieder seizoen levert het tv-programma muzikale verrassingen op. En dit seizoen gaat de 85-jarige operazanger Marco Bakker er zeker één zingen als we Douwe mogen geloven. Hij vertelt in Jan-Willem Start Op: "Marco Bakker heeft me het meeste verrast. Hoe bij die man is en adrem en snel en goed, dat is echt bewonderenswaardig." Als Jan-Willem en Jeroen vragen of Marco dan ook een nummer van Douwe heeft gecoverd, Sweet Sunshine bijvoorbeeld, houdt Douwe wijselijk z'n mond en verschijnt er een grote glimlach op z'n gezicht.

Bekijk hieronder het hele gesprek:

Video niet beschikbaar

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie