Programma

Trijntje naar ESF15?

  1. Nieuwschevron right
  2. Trijntje naar ESF15?

Het is nog niet officieel, maar het lijkt erop dat Trijntje Oosterhuis ons land volgend jaar vertegenwoordigt op het Eurovisie Songfestival.

Slechte leugenaar

Dat liet zangeres Anouk in het televisieprogramma College Tour doorschemeren. Op de vraag van Twan Huys of Trijntje Oosterhuis volgend jaar op het Songfestival podium staat, antwoordt Anouk mysterieus lachend: "Ik denk dat ze daar goed aan doen. Het zou heel leuk zijn". Waarna ze in lachen uitbarst en met haar handen in het haar verzucht dat ze zo'n slechte leugenaar is. Ze weet nog wel de woorden 'ik zou het niet weten' uit te brengen, zij het met weinig overtuigingskracht.

Trijntje

Trijntje Oosterhuis zelf houdt haar lippen stijf op elkaar. En plaatste na alle commotie zaterdagochtend doodleuk deze tweet:

Ook de AVROTROS heeft nog niets van zich laten horen. Wel spreekt het ANP van een 'bevestiging door anonieme bron'

Nummer Anouk

Overigens houdt het speculieren hier niet op. Het lijkt er namelijk op dat Anouk, die vorig jaar nog zelf het Songfestival-podium betrad, een nummer voor Trijntje zal schrijven. De Haagse zangeres ontkende niet, toen Twan Huys het haar in de uitzending op de man af vroeg.

Bekijk het betreffende fragment met Anouk hierboven. Wat denk jij?

Ster advertentie
Ster advertentie