Programma

Muziek uit het weekend

  1. Nieuwschevron right
  2. Muziek uit het weekend

Afgelopen weekend was er weer veel livemuziek te horen bij NPO Radio 2. Heb je het gemist? Dat maakt niet uit, want we zetten ze voor je op een rij.

Bertolf

Bij Spijkers met Koppen ontbreekt het nooit aan goede muziek en dit keer wordt deze onder meer verzorgd door Bertolf. Zijn nieuwe album First And Then is net uit en aankomend jaar doet hij een kleine tournee langs verschillende plaatsen in Nederland. Hij speelt zaterdag onder meer zijn nieuwe nummer 'Jericho'.

Benieuwd hoe dat klinkt? Kijk het hier terug!

Novastar

Naast Bertolf is ook Novastar te gast bij Spijkers Met Koppen. Het is inmiddels alweer even geleden, maar Novastar heeft in het voorprogramma van Robbie Williams en Neil Young gestaan. Vorig jaar kwam zijn nieuwe album uit en dit najaar begint hij aan zijn tournee.

Nieuwsgierig? Bekijk het optreden hier terug.

Ellen ten Damme

Ellen ten Damme is te gast bij het Muziekcafé. Haar nieuwe album Alles Draait is uit en ze speelt onder meer het nummer 'Waterige Maan'. Ook nieuw is het nummer 'Lampedusa' over de vluchtelingencrisis. Volgens de zangeres komt dit thema in het klein terug in het nummer over haar ekster Arie. Dit is één van de thema's die op haar nieuwe album terugkomen.

Bekijk hier het optreden terug.

Handsome Poets

De Goudse band Handsome Poets is zorgt zaterdag ook voor de muziek in het Muziekcafé. Ze spelen hun grote hit 'Sky On Fire', maar ook het nummer 'Light Up The Sky'. Een nummer met een bijzondere clip, want er wordt gebruik gemaakt van de zonneauto's van de TU Delft. Ook wordt er gefilmd van een grote hoogte. Dit geeft een bijzonder effect.

Handsome Poets 'Light Up The Sky' live.

Causes

Begin dit jaar breken ze door met hun nummer 'Teach Me How To Dance With You' en ook de nieuwe nummers 'To The River' en 'Walk On Water' zijn een groot succes. Dit weekend zijn ze te gast bij Paul!

Bekijk het optreden hier terug.

Ster advertentie
Ster advertentie