Programma

Dit was de laatste Vroeg op Frank

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit was de laatste Vroeg op Frank

Frank begint op 3 november aan een nieuw programma binnen NPO Radio 2, dus stopt hij met Vroeg op Frank! De laatste uitzending was een heus feestje gevierd met vrienden, bekenden en luisteraars!

Aan al het goede komt een eind

Na ruim drieënhalf jaar Vroeg op Frank te hebben gepresenteerd is het tijd voor een nieuw avontuur voor Frank. Maar niet getreurd: hij blijft gewoon bij NPO Radio 2! Frank is vanaf 3 november in het weekend te horen tussen 6.00 en 9.00 uur. De laatste Vroeg op Frank zit er wel helaas op. De uitzending was een waar feestje, dat we graag voor jullie op een rijtje zetten!

Luister hieronder naar Franks ontroerende speech:

Trouwe luisteraars

Na drieënhalf jaar heeft Frank een behoorlijk trouwe luisteraars-poule opgebouwd. Het klinkt dan ook erg leuk wanneer hij deze mensen eindelijk in het echt spreekt!

Frank ziet zijn vaste luisteraars voor het eerst

De kentekenplaat

Een van de vaste items in Vroeg op Frank is de kentekenplaat. Vroeger werd dit met een heus rad gedaan, dat ooit gestolen werd. Daarom doet producer Nina hem een nieuw, fysiek rad cadeau!

Jan de Weerman

De laatste weerspreuk is eentje die het waard is om vroeg voor uit je bed te komen hoor!

"Wie heeft die toeters uitgedeeld?"

Natúúrlijk kan een bruine fruitschaal niet ontbreken! Dus wanneer de snacks de studio binnenrollen, barst het enthousiasme van de luisteraars al helemaal los. Frank vraagt wie er welke snacks lust, en zijn luisteraars antwoorden in toetergeluiden...

​Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie