Programma

WIDM in Roodshow

  1. Nieuwschevron right
  2. WIDM in Roodshow

Het vijftiende seizoen van Wie Is De Mol? is in volle gang. Elke week praat Jan-Willem Roodbeen met

Let op dit artikel bevalt spoilers!

Wie Is De Mol?

De mollenjacht is in volle gang. Elke aflevering brengt je dichterbij de waarheid. Wie Is De Mol? is een avontuurlijk spelprogramma waarbij een team van bekende Nederlanders opdrachten uitvoert en jaagt op een Mol in haar midden.

Art Rooijakkers

Gijs Staverman had Wie is de Mol?-presentator Art Rooijakkers te gast. "Ik kan er wel van genieten om te zien hoe de kandidaten zich door opdrachten heen ploeteren". De presentator heeft zelf ook ooit meegedaan aan het programma. Wat moet je doen om een goede Mol te zijn? Luister hier

Eerste afvaller

Oud WIDM-kandidaat en Radio 2 DJ Jan-Willem Roodbeen sprak met de eerste afvaller van het vijftiende seizoen WIDM. Zijn avontuur helaas was maar van korte duur. De eerste afvaller was namelijk Pieter Derks. "Ik had wel een beetje een strategie bedacht, maar daar ben ik helemaal niet aan toegekomen". Luister hier naar legendarische uitspraken van Pieter in WIDM.

Tweede afvaller

"Zo jammer!". Jan-Willem sprak met de tweede afvaller van WIDM, Evelien Bosch. "Ik vind het een fantastisch programma". Ik voelde mezelf bijna verdacht toen ik alle theorietjes over mezelf las". Haar WIDM avontuur kwam snel ten einde. Wat had ze graag nog willen doen? "Ik had het liefst een opdracht in de natuur willen doen, het lijkt me een prachtig land".

Derde afvaller

De muzikale aanwijzing was 'Anything Is Possible' van Will Young. De jongste deelnemer(Young) die ook nog eens de titel uitsprak in het populaire programma, Ajouad El Miloudi. Chris moest huilen toen Ajouad moest vertrekken. "Ik moest weg en liep richting de auto. Ik zag Chris met tranen in zijn ogen nog naar mij zwaaien. Het was bijna een filmscene!". Heeft Ajouad uiteindelijk de vier jokers aan Chris gegeven? Luister hier

Vierde afvaller

De vorige muzikale aanwijzing 'Turn' van Therapy? was bestemd voor gevorderden. Het was namelijk zeer lastig te achterhalen. In het nummer hoor je de zin Barging into the presence of god. Het ging om de titel 'Turn' en het woord 'God'. Als je God omdraait dan krijg je dog. Wie was uiteindelijk de labrador van dit seizoen en ex-inspecteur van de hondenbelasting? Victor Brand!

Wie vliegt er volgende week uit? De Muzikale Aanwijzing hoor je hier. Puzzelen maar...

Volg NPO Radio 2:

Ster advertentie
Ster advertentie