Programma

Nieuw nummer George Michael te horen in film

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuw nummer George Michael te horen in film

In de nieuwe film Last Christmas, gebaseerd op het gelijknamige album van Wham!, zal een niet eerder verschenen nummer van George Michael te horen zijn.

Het nummer is afkomstig van het onuitgebrachte album waar de zanger vlak voor zijn dood mee bezig was. Paul Feig, de regisseur van de film, is erg te spreken over het nummer: "Het is een geweldig nummer en ik ben zeer enthousiast dat de wereld het straks mag horen."

Feestelijk

De titel van het nummer is nog niet bekendgemaakt, maar volgens de regisseur is het een 'feestelijk' nummer en zal het te horen zijn aan het einde van de film tijdens de aftiteling. De creatie van George Michael duurt zes minuten en zal in zijn geheel te horen zijn. "Dat is fijn, want je wil niet maar vijftien seconden laten horen van een nummer dat niemand nog niet eerder heeft gehoord", aldus Feig.

Last Christmas

De romantische komedie Last Christmas is vanaf december te zien in de bioscopen. In de film zal muziek van George Michael een grote rol spelen. In de film zal de focus liggen op een jonge zangeres (gespeeld door actrice Emilia Clarke), wiens held George Michael is. "Het is geen musical, maar de muziek van George is wel van invloed op het verhaal. Er zitten scènes in waarin de personages interactie hebben met de muziek en scènes waarbij het dient als achtergrondmuziek", legt de regisseur uit. George Michael had vlak voor zijn dood in 2016 nog toestemming gegeven aan het feit dat de film dezelfde titel zou krijgen als de succesvolle Wham-hit uit 1984.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie