Programma

Martyr-gitarist Rick Bouwman over nieuwe single in De Harde Bonanza

  1. Nieuwschevron right
  2. Martyr-gitarist Rick Bouwman over nieuwe single in De Harde Bonanza

In een nieuwe aflevering van De Harde Bonanza bellen Mike Arntz en Suzanne Bosman met Dutch Metal Legends Martyr gitarist Rick Bouwman over hun nieuwe single 'Raise your horns, unite!'.

En uur lang luister je naar door jou aangevraagde tracks met gierende gitaren. In deze aflevering hoor je onder andere muziek van Crimson Glory, Black Label Society en Nailbomb. Verder werpt luisteraar Harry Tijhuis zich op als lijstduwer van Hear 'n Aid- Stars en legt uit waarom deze track in de Top 2000 moet.

'Raise your horns, unite'

Gitarist Rick Bouman van Dutch Metal Legends Martyr stelt ons voor aan hun nieuwe single 'Raise your horns, unite!' waar hij naar eigen zeggen erg trots op is. Ook vertelt hij over de plannen van Martyr en over de actie om hun nummer 'Speed of Samurai' in de Top 2000 te krijgen.

#13 - Gitarist Rick Bouwman (Martyr) aan de telefoon (S02) - De Keiharde Pödcast

De Harde Bonanza

De Harde Bonanza ontstond oorspronkelijk als item in Stenders Platenbonanza, het programma dat Caroline samen met Rob Stenders presenteert. In de podcast hebben Caroline en Mike nu meer tijd dan ooit om wekelijks in de hardste hardrock, metal, grunge en andere ruige zooi te duiken. De Harde Bonanza, een podcast van BNNVARA en NPO Radio 2, is te beluisteren via Apple Podcasts/iTunes, Spotify, Pocket Casts, Google Podcasts en de NPO Radio 2 app.

Nummers aanvragen kan via dehardebonanza@bnnvara.nl. Caroline en Mike kijken uit naar vette aanvragen, leuke verhalen en smeuïge anekdotes. Als je het leuk vindt om een keer door gebeld te worden, zet even je telefoonnummer in je mail.

Foto omslag: Molassess

Ster advertentie
Ster advertentie