Programma

The Killers spelen 'Mr. Brightside' op een dak in Las Vegas

  1. Nieuwschevron right
  2. The Killers spelen 'Mr. Brightside' op een dak in Las Vegas

The Killers spelen hun grote hit 'Mr. Brightside' op een dak op de Strip van Las Vegas.

The Killers hebben het American Football team de Raiders in hun nieuwe stadion verwelkomd met een optreden vanaf een dak in Las Vegas. The Killers zijn hier niet voor niets voor gekozen, de band vond namelijk ook zijn oorsprong in Vegas in 2002.

Eerste keer 'Mr. Brightside' in Vegas

Frontman Brandon Flowers en mede-bandlid Dave Keuning speelden voor het eerst samen als The Killers met 'Mr. Brightside' tijdens een open-mic avond in een café in Las Vegas, waardoor het nummer goed past bij een nieuw begin. Dit keer speelt de band het nummer tijdens de rust van de eerste thuiswedstrijd van het team. Vlak voor het optreden laat Flowers weten: "Het is ons een genoegen om de Raiders te verwelkomen in het fantastische Las Vegas, Nevada. Volgens mij hebben we een nummer wat precies past bij de gelegenheid."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Top 2000

The Killers belandden met 'Mr. Brightside' in 2019 op plek 185 in de Top 2000. Benieuwd naar andere noteringen van de band in de lijst? Of hoe zij zich door de jaren hebben bewogen door de Top 2000? Bekijk dan hier de statistieken.

Foto omslag: still YouTube

Ster advertentie
Ster advertentie