Naar homepage
Programma

Dit jaar geen tour Rolling Stones

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit jaar geen tour Rolling Stones

Er waren veel geruchten over een wereldtournee van The Rolling Stones. Helaas laat de rockband weten dat het er niet in zit in 2012.

Uitstel

The Rolling Stones bestaan dit jaar 50 jaar. Het verhaal deed de ronde dat de mannen dit weer op tournee gaan. Helaas zal de beroemdste rockband ter wereld daar geen gehoor aan geven. Het jubileumconcert wordt uitgesteld.

'Verschuldigd'

Vorige maand zei Ronnie Wood nog in NME dat The Rolling Stones de fans verschuldigd zijn om op tournee te gaan. Wood zei dat de band al het een en ander aan het voorbereiden was, maar muziektijdschrift Rolling Stone ontkracht het gerucht.

Keith

Keith Richards was er duidelijk over: "We zijn gewoon nog niet klaar. Ik denk dat 2013 een stuk realistischer is."

NME schrijft vandaag dat de het uitstel ook te maken heeft met de gezondheid van Keith Richards. Hij zou het niet trekken om op wereldtournee te gaan.

The Rolling Stones Tribute

Radio 2 verzorgt wel een Rolling Stone Tribute op 2 april om het 50-jarig bestaan van de Stones te vieren. De artiesten 3JS, Van Dik Hout, Marcel de Groot, Tim Akkerman, Erwin Nyhoff, Elske DeWall, Daniël Boissevain, Ben Saunders, Chris Hordijk en Charly Luske zullen velen hits van de rockband vertolken in de Stadsgehoorzaal in Leiden.

Ster advertentie
Ster advertentie