Programma

The Black Crowes weer bij elkaar voor jubileumviering

  1. Nieuwschevron right
  2. The Black Crowes weer bij elkaar voor jubileumviering

De Amerikaanse rockband komt voor het 30-jarig jubileum van album 'Shake Your Money Maker' weer bij elkaar. Er werd al een tijdje gehint naar een reünie die nu is bevestigd.

Voor het eerst in zes jaar gaan de mannen weer samen het podium op. The Black Crowes maakten in 2015 bekend uit elkaar te gaan, vanwege problemen met de eigendomsrechten van hun muziek. Toen hadden ze al een tijdje geen shows meer gespeeld.

Bekendgemaakt via een metroposter...?

De Spaanse website van Dirty Rock Magazine spotte een poster in de metro waarop de tour wordt aangekondigd. Ze deelden de poster op Twitter. The Black Crowes is niet de enige band die op creatieve wijze nieuws aankondigt, eerder kondigde Coldplay een nieuw album aan in een brief naar een fan.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Shake Your Money Maker integraal

De band komt weer bij elkaar voor het 30-jarig bestaan van Shake Your Money Maker, die in 1990 werd uitgebracht. Tijdens de tour gaan ze het album integraal spelen. Naast alle nummers van dat album spelen ze ook een set greatest hits. Er zijn voorlopig twee shows bekendgemaakt, op 17 en 18 juli in New Jersey en New York.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie