Programma

Thomas Acda schrijft boek

  1. Nieuwschevron right
  2. Thomas Acda schrijft boek

Thomas Acda heeft zijn eerste boek Onderweg Met Roadie uitgebracht. Elke dag verstopt hij zich ergens in Nederland. Kun jij raden waar?

Win het boek!

Vanaf maandag 31 augustus is Thomas Acda een week lang elke dag in een stad in Nederland waar hij in boekenwinkels zijn nieuwe boek gaat signeren. Tijdens het programma Wout2day, van Wouter van der Goes, beschrijft hij de plek waar hij te vinden is. Als je raadt waar Thomas Acda is, dan maak je kans op zijn nieuwe boek.

Onderweg naar...

Het boek boek gaat over de voormalige helft van een beroemd popduo. Hij wordt uit het niks door zijn collega Bob aan de kant gezet en weet niet meer wat hij met zichzelf aanmoet. Een vriendin vraagt hem om een hond naar Los Angeles te brengen en dan begint het avontuur. Onderweg blikt hij terug op zjin leven en gaat het gevecht aan met zichzelf.

Autobiografie?

Thomas Acda zat tot voorkort natuurlijk zelf in één van de meest bekende popduo's van Nederland: "Toen ik op de New York Film Academy zat, werd mij geleerd dat je altijd over iets moet schrijven waar je verstand van hebt, anders val je door de mand." Gelukkig liep het bij Acda iets anders dan met de hoofdpersoon uit zijn boek.

Luister hier hoe je het boek van Thomas Acda kunt winnen.

Ster advertentie
Ster advertentie