Programma

Dolf in gesprek met Johan

  1. Nieuwschevron right
  2. Dolf in gesprek met Johan

Tijdens de zomerstop van Spijkers met Koppen duikt Dolf Jansen de koffer in met zijn gasten. Hun platenkoffer wel te verstaan.

Openhartig

Welk nummer werd er thuis tot vervelens toe gedraaid, welk liedje werd geplaybackt op de basisschool, op welk nummer werd er voor het eerst gekust en met welke single wordt er keihard meegezongen als er niemand bij is, Dolf stelt alle vragen die hem te binnen schieten en dat zorgt voor bijzonder openhartige gesprekken.

Uitgesproken

Deze week is Johan Derksen zijn gast. Hij staat bekend om zijn uitgesproken meningen over voetballers, trainers en de wereld in het algemeen. Ook over muziek is hij duidelijk: de blues is zijn grote liefde. Aan meezingen met de nummers doet hij niet, maar hij vertelt er wél heel mooie verhalen over.

Nieuwsgierig

Nieuwsgierig geworden naar deze andere kant van Johan Derksen? Luister hierboven naar het hele gesprek.

Deel 1 - Gesprek tussen Johan Derksen en Dolf
Deel 2 - Gesprek tussen Johan Derksen en Dolf

Spotifylijst

Wij verzamelden de favorieten van de voetbaldeskundige en muziekliefhebber zodat je ze nog eens terug kunt luisteren. Beluister de lijst hieronder:

Nog meer platenkoffers

Jacqueline Govaert ging Johan Derksen voor en vertelde uitgebreid over haar platenkoffer. Luister dat bijzondere gesprek terug.

Zomerspijkers
DJ: Dolf Jansen
Zaterdag, 12:00 - 14:00 uur

Ster advertentie
Ster advertentie