Programma

Waarom is het Songfestival voor velen zo verslavend?

  1. Nieuwschevron right
  2. Waarom is het Songfestival voor velen zo verslavend?

De Officiële Songfestival Podcast is dagelijks te beluisteren! Ruben Messelink en Lammert de Bruin zijn in Rotterdam aangekomen en geven vanuit Ahoy een blik achter de schermen.

Voor het Songfestival is het grootste podium ooit in Ahoy opgebouwd. Hoe is dat voor Ahoy-directeur Jolanda Jansen? Lammert gaat in Ahoy met haar in gesprek. En waarom is het Songfestival voor velen zo verslavend? Ruben onderzoekt samen met Dr. Abby Waysdorf van de Universiteit Utrecht en fan van het eerste uur Bert Haandrikman waarom zoveel mensen idolaat van dit evenement zijn. Ruth Jacott doet een gastoptreden bij One'sy en Bart, omdat Vrede One'sy's lievelingsliedje is.

Luister hieronder naar een nieuwe aflevering:

#7 - Panda's en papegaaien - De Officiële Songfestival Podcast

Heb je een vraag over het Songfestival? Stel 'm via songfestivalpodcast@avrotros.nl of 035-6715700.

Hoe te beluisteren?

De Officiële Songfestival Podcast is elke woensdag te beluisteren op onze podcastpagina. Van 10 tot 23 mei is deze dagelijks te beluisteren.

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphone of Android telefoon.

Internationale Songfestival Top 50

De Internationale Songfestival Top 50 zal op de finaledag van het Eurovisie Songfestival op 22 mei worden uitgezonden tussen 12.00 en 16.00 uur onder leiding van Paul en Cielke vanuit Ahoy Rotterdam.

KLIK HIER OM JE STEM UIT TE BRENGEN

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie