Programma

Geen Roxette op Bospop

  1. Nieuwschevron right
  2. Geen Roxette op Bospop

Slecht nieuws voor fans van de Zweedse popgroep Roxette: de band heeft zijn optreden op Bospop namelijk afgezegd op last van de dokter.

Jubileumtournee afgeblazen

Zangeres Marie Fredriksson werd in 2002 getroffen door een hersentumor, maar ze maakte jaren later een comeback met haar muzikale partner Per Gessle. Roxette maakt nu bekend dat het optreden dat het duo in juli op Bospop zou geven, wordt afgelast. De gehele jubileumtournee, in het kader van het dertigjarige bestaan van Roxette, wordt afgeblazen.

Zeventien hits

"Helaas is de tijd van tournee nu voorbij en ik wil deze kans aangrijpen om onze fantastische fans te bedanken die ons zo lang op onze wervelende route hebben gevolgd", schrijft Marie. Roxette scoorde in de jaren 80 en 90 zeventien top 50-hits, waarvan zes de top tien bereikten. 'Joyride' was de enige nummer 1-notering. Andere grote hits waren onder andere 'How Do You Do!', 'The Look' en 'It Must Have Been Love'.

Vervangende act

Bospop laat weten op zoek te gaan naar een vervangende act voor Roxette. Die wordt op een later moment bekendgemaakt. NPO Radio 2 houdt je op de hoogte van het festival, waarvoor we ook kaarten hebben weggegeven. Er zijn optredens van onder meer Santana, Kensington, Counting Crows, Elvis Costello, Seal, Selah Sue, Nena en The Cranberries.

Ster advertentie
Ster advertentie