Programma

The War On Drugs legt muzikale lat nog hoger met nieuwe TopSong

foto: Shawn Brackbill
  1. Nieuwschevron right
  2. The War On Drugs legt muzikale lat nog hoger met nieuwe TopSong

The War On Drugs bracht vorige week de titeltrack van hun aankomende nieuwe album uit. Je hoort het nummer deze week als NPO Radio 2 TopSong.

De verwachtingen liggen hoog voor de indierockers van The War On Drugs. In 2018 sleepte het stel met A Deeper Understanding een Grammy Award binnen voor 'Best Rock Album'. Toch tillen de mannen zichzelf opnieuw naar een hoger muzikaal niveau, en brengt I Don't Live Here je na een kort dromerig intro gelijk in de The War On Drugs-sferen die we gewend zijn.

I Don't Live Here Anymore

Eerder maakten we al kennis met de eerste single Living Proof. I Don't Live Here Anymore is de titeltrack van de nieuwe plaat, die op 29 oktober verschijnt. De single roept met de warme retrorock van The War On Drugs wederom herinneringen op aan grote voorbeelden Dylan en Springsteen. Naast Granduciel zijn ook de stemmen van popgroep Lucius te horen op de track, die de achtergrondzang verzorgen. Op 22 april 2022 staat The War On Drugs op het podium van de Ziggo Dome.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volg de TopSong-playlist op Spotify:

Wil je I Don't Live Here Anymore of de TopSongs uit het verleden luisteren op Spotify? Abonneer je dan op onze speciale TopSongs-playlist.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie