Programma

DI-RECT maakt indruk met cover van 'Red Eyes' van The War On Drugs

  1. Nieuwschevron right
  2. DI-RECT maakt indruk met cover van 'Red Eyes' van The War On Drugs

De mannen van DI-RECT krijgen het keer op keer voor elkaar. Ook op de Stemfinaledag wisten ze luisteraars te raken met een cover van 'Red Eyes'.

DI-RECT coverde vanochtend een nummer uit de Top 2000 van 2019. Dat werd 'Red Eyes' van The War On Drugs. "Het mooie is, wij hebben hier ook heel erg van genoten. Het is altijd leuk om zo'n escapade te doen", vertelt zanger Marcel Veenendaal enthousiast.

Check de cover hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

DI-RECT heeft dit jaar zéker niet stilgezeten. Ze kwamen met livestream-concerten én nieuwe muziek. Eén van hun nieuwe nummers is volgens Jan-Willem Roodbeen voor altijd verbonden aan 2020. Namelijk, ex-TopSong 'Soldier On'. Hét nummer dat luisteraars tot tranen toe roerde en steun bood. "Ja... ik vind het heel moeilijk om... het is wauw", vertelt Marcel overweldigend. "Je weet nooit hoe het gaat als je een liedje uitbrengt of schrijft. Je schrijft het met een zuivere intentie en dan is het out of your control. En in dit geval werd het zo breed gedragen. En dat is zo'n wonderschoon cadeau dat we hebben gekregen van alle mensen in Nederland."

Luister naar DI-RECT met 'Soldier On':

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie