Programma

Pet Shop Boys naar Carré

  1. Nieuwschevron right
  2. Pet Shop Boys naar Carré

Het Pet Shop Boys-alarm gaat hier af, want Neil Tennant en Chris Lowe komen weer naar Nederland. Het Britse duo is op 18 juli in Carré te zien.

In rood pluche

Pet Shop Boys in rood pluche? Ja, hoor! In eigen land startte de groep zijn Super Tour in het Royal Opera House en nu is het koninklijke theater in Amsterdam aan de beurt. Nooit eerder was de groep die we kennen van hits als 'West End Girls', 'It's A Sin', 'Suburbia', 'Always On My Mind', 'Domino Dancing' en 'Go West' te zien in Carré, dus dat belooft nu al een bijzonder optreden te worden van het flamboyante tweetal.

Kaarten

De kaartverkoop voor het concert van Pet Shop Boys in Carré start vrijdagochtend 31 maart om 11.00 uur. Binnenkort kun je op NPO Radio 2 kaarten winnen. De laatste keer dat Tennant en Lowe optraden in Amsterdam was in juli 2011, toen als voorprogramma van Take That (inclusief Robbie Williams) in de Amsterdam ArenA. Afgelopen november waren de heren nog te zien in een tot de nok toe uitverkochte 013 in Tilburg. Lees hier het concertverslag van Pet Shop Boys!

Bart belt Gerard Ekdom, want de Pet Shop Boys komen naar Amsterdam!

Ster advertentie
Ster advertentie