Naar homepage
Programma

Adele neemt g

  1. Nieuwschevron right
  2. Adele neemt g

Adele is niet van plan een pauze van vijf jaar in te lassen in haar carrière. “Vijf jaar stoppen? Eerder vijf dagen!”, schrijft Adele op haar weblog. Eerder deze week meldden verschillende media dat de zangeres een aantal jaar uit de muziekwereld zou stappen om zich te richten op haar nieuwe liefde. Op haar weblog komt ze terug op die uitspraak.

I'm fucking off

Op haar blog verbaasd de Britse zangeres zich over hoe snel haar uitspraak in een interview met Vogue zich verspreidde. “I’m fuckin goff for four or five years”, zei ze dinsdag in het magazine. Adele zegt dat de media haar sracstische uitspraak verkeerd geïnterpreteerd heeft.

Gas terug

Manager van de zangeres zegt dat ze juist een beetje gas terug moet nemen. “Ze is volledig hersteld van de operatie aan haar stembanden, maar net als met een blessure moet je het weer rustig opbouwen."

Er wordt gesproken over een tour voor dit jaar. Maar Adele zegt dat ze nog even een paar dagen rust neemt. De 23-jarige zangeres trap op tijdens de Grammy Awards, dat was voor het eerst sinds maanden. “Ik heb nu een paar dagen vrij.”

Ster advertentie
Ster advertentie