Programma

Billie Eilish deelt gratis tickets uit aan fans die klimaat steunen

  1. Nieuwschevron right
  2. Billie Eilish deelt gratis tickets uit aan fans die klimaat steunen

Volgend jaar gaat Billie Eilish weer touren. Geen kaarten kunnen bemachtigen? Doe dan iets voor het milieu!

Billie Eilish probeert haar aankomende tour zo duurzaam mogelijk te maken. Haar volgende stap daarin is een samenwerking met een online community die zich inzet voor het milieu via scholen, bepaalde projecten en via muziek.

Uitverkocht in 3 minuten!

De 'Bad Guy'-zangeres geeft in een filmpje op haar Twitter-account aan dat het mogelijk is om kaarten te verdienen door iets goeds te doen voor het milieu. Een mooie kans dus voor de vele fans die naast een kaartje grepen. De wereldtour is namelijk volledig uitverkocht. Ook in Nederland was er na 3(!) minuten geen kaart meer te krijgen.

"Ik wil niet dat jullie kaarten moeten kopen van doorverkopers en ik weet dat jullie wél graag zouden willen komen. Vanaf nu is het mogelijk om kaarten te verdienen voor de Where Do We Go? World Tour", aldus Billie in haar tweet.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Actie ondernemen

Door je aan te melden, kun je op bepaalde manieren aandacht vragen voor zaken die belangrijk zijn voor het milieu. Je kunt bijvoorbeeld een petitie ondertekenen tegen plastic in de oceaan, of een tweet sturen aan burgemeesters in de wereld om ze attent te maken op de klimaatproblemen. Met dit soort acties kun je punten verdienen en met een bepaald aantal punten kun je jezelf aanmelden voor tickets.

Eerder was er al sprake van een samenwerking tussen Billie Eilish en de online community genaamd Global Citizen. Hierbij zou het gaan om een wereldwijd benefietconcert. Benieuwd naar dit verhaal? Lees het hier.

Stemweek

Wil jij van Billie Eilish één van de hoogste nieuwkomers in de Top 2000 maken? Van 1 tot en met 7 december kun je weer stemmen op jouw favoriete nummers!

Foto: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie