Programma

Waarom doet Australië mee aan het Eurovisie Songfestival?

  1. Nieuwschevron right
  2. Waarom doet Australië mee aan het Eurovisie Songfestival?

In een nieuwe aflevering van De Officiële Songfestival Podcast gaat het onder meer over de deelname van Australië aan het Eurovisie Songfestival en zoeken One'sy en Bart uit waarom DeAnte destijds niet naar het Songfestival ging.

In de aanloop naar het Eurovisie Songfestival brengen Lammert de Bruin en Ruben Messelink je de wondere wereld van de grootste liedjeswedstrijd ter wereld. Ze spreken onder andere met mensen van de organisatie, ontvangen gasten en geven het allerlaatste songfestivalnieuws. Bart Arens en One’sy Muller bespreken elke aflevering een bijzonder verhaal achter een songfestivalklassieker.

Nieuwe aflevering

In een nieuwe aflevering van De Officiële Songfestival Podcast is Lammert is snotverkouden. Heeft hij dat overgehouden aan zijn dansstage? Ruben zoekt uit waarom Australië eigenlijk meedoet aan een Europees festival. Head of Contest Twan van den Nieuwenhuizen geeft een kijkje in de keuken en One’sy en Bart zoeken uit waarom DeAnte destijds niet naar het Songfestival ging.

Luister hieronder naar een nieuwe aflevering:

#4 - Gaga mania - De Officiële Songfestival Podcast

Heb je een vraag over het Songfestival? Stel 'm via songfestivalpodcast@avrotros.nl of 035-6715700.

Hoe te beluisteren?

De Officiële Songfestival Podcast is elke woensdag te beluisteren op onze podcastpagina. Van 10 tot 23 mei is deze dagelijks te beluisteren.

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphone of Android telefoon.

Foto omslag: Pixabay

Ster advertentie
Ster advertentie