Programma

Marcus Mumford op soundtrack Inside Llweyn Davis

  1. Nieuwschevron right
  2. Marcus Mumford op soundtrack Inside Llweyn Davis

De leadzanger van Mumford & Sons zal samen met o.a. Justin Timberlake en Bob Dylan te horen zijn op de soundtrack van de nieuwe Coen Brothers-film.

T Bone Burnett

De soundtrack zal 14 nummers bevatten en wordt geproduceerd door T Bone Burnett en Joel en Ethan Coen. Het is de vierde keer dat de filmmakers samenwerken met Burnett, die in 2001 vijf Grammy Awards won voor de soundtrack van de Coen Brothers-film O Brother, Where Art Thou?

Omgeving

Eerder dit jaar liet Timberlake al in een interview weten samen met Marcus Mumford bezig te zijn voor de soundtrack: “Marcus en ik hebben samen aan muziek gewerkt. Ik zou geen enkele andere omgeving kunnen bedenken waarin we de mogelijkheid zouden krijgen om zoiets te doen, maar we hebben er echt van genoten.”

Première

Carey Mulligan, de vrouw van Marcus Mumford, zal samen met Justin Timberlake en John Goodman op het witte doek te zien zijn in de nieuwe film van de Coen Brothers, die zich afspeelt rondom een fictieve folk muzikant die het probeert te maken in het New York van de jaren zestig. De film zal vanaf 5 december in Nederland te zien zijn.

Ster advertentie
Ster advertentie