Programma

Robbie Williams verrast met tweede albumaankondiging dit jaar

  1. Nieuwschevron right
  2. Robbie Williams verrast met tweede albumaankondiging dit jaar

Naast een kerstalbum brengt Robbie Williams later dit jaar ook de opvolger van zijn laatste studioalbum Heavy Entertainment Show uit.

Eerder deze maand kondigde de Britse popzanger zijn allereerste kerstalbum aan. Maar hij heeft nog veel meer in petto voor zijn fans dit jaar.

Niet één, maar twee albums

Later dit jaar brengt hij namelijk nóg een studioalbum uit. De aankomende plaat heeft nog geen releasedatum en titel, maar moet nog voor het nieuwe jaar te beluisteren zijn, kondigt Universal Music Publishing Group aan. "Voor het einde van 2019 is Williams van plan zijn dertiende studioalbum en eerste kerstalbum uit te brengen."

Nieuwe platendeal

De twee platen zijn onderdeel van de nieuwste deal tussen platenmaatschappij Universal Music Publishing Group (UMPG UK MD) en Williams' eigen platenmaatschappij Farrel Music. De overeenkomst gaat niet alleen over nieuw materiaal in de toekomst, maar ook over zijn huidige discografie. "Ik tekende Robbie voor het eerst als een jong, fris lid van Take That in de vroege jaren '90 toen ik nog bij Virgin Music zat", vertelt de directeur van UMPG UK MD Mike McCormack op de website van Universal. "Zelfs toen had hij al een grote persoonlijkheid en was het een genoegen om met hem te mogen werken. Hij is sindsdien een wereldster en geweldige songwriter geworden. Het is een voorrecht om al die geweldige nummers en het nieuwe materiaal dat in de toekomst zal verschijnen te vertegenwoordigen."

Robbie Williams stond in de laatste editie van de Top 2000 met zes verschillende nummers in de lijst. 'Angels' staat het hoogst op plaats 76.

Foto omslag: Bullet-Ray

Ster advertentie
Ster advertentie