Programma

Popsterren verrassen fans

  1. Nieuwschevron right
  2. Popsterren verrassen fans

Artiesten houden er wel van een verrassingsbezoekje te plegen aan hun fans. Alfred van de Wege lichtte er een paar uit in Van Steeg Tot 1...

Taylor Swift

De 6-jarige Jordan Lee Nickerson werd ineens verrast door een bezoekje van Taylor Swift. De jongen, die aan leukemie lijdt, kreeg een privé-optreden van de zangeres. In een ander ziekenhuis bracht zij ook al vijf uur door met zieke patiëntjes.

Beyoncé

Ook Beyoncé treedt regelmatig op voor zieke patiëntjes. Tijdens een concert in 2013 verraste ze de jonge Taylon, bij wie een hersentumor was vastgesteld. Ze klom van het podium af, zong 'Love On Top' voor haar en gaf een dikke knuffel. Daarna ging een andere wens van Taylon in vervulling: graag wilde ze dansen met Queen B. Samen dansten ze, heel toepasselijk, op het nummer 'Survivor'.

Mariah Carey

Amerikaanse talkshowhost Jimmy Fallon nodigde Mariah Carey-fans, zogenaamde 'Lambs', uit om een nieuw nummer van Mariah te beluisteren. Dat deden zij maar al te graag. Niet wetende dat ze niet naar een bandje aan het luisteren waren, maar Mariah in levende lijve aan de andere kant van de muur stond. Bekijk in dit filmpje hoe het afloopt.

Bon Jovi

Bon Jovi-fan Branka Delic ging trouwen in Las Vegas en wilde daar graag weggebracht worden door haar grote idool. Hiervoor richtte zij een petitie op. De Facebook-pagina Bon Jovi, Walk Me Down The Aisle? kreeg algauw 1880 likes en de nodige media-aandacht. Het viel op bij Bon Jovi, die naar Las Vegas afreisde om haar weg te geven.

Beluister hierboven het fragment uit de uitzending van Van Steeg Tot 1.

Ster advertentie
Ster advertentie