Programma

Laatste keer Frits Spits

  1. Nieuwschevron right
  2. Laatste keer Frits Spits

Frits Spits presenteert zijn laatste Radio 2-uitzending op dinsdag 24 december. Vlak voor het begin van de Top 2000 neemt de DJ afscheid van ons.

Ter ere van Frits Spits' afscheid bij Radio 2 bundelden wij de highlights uit zijn laatste uitzending! Vanuit het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid presenteerde hij Proeflokaal (Tijd voor Twee) in het Top 2000 Café.

Uit de oude doos

Collega's Jan-Willem Roodbeen, Hans Schiffers, Daniël Dekker, Henk van Steeg, Bert Kranenbarg, Sander de Heer en natuurlijk ook Bert Haandrikman waren te gast in de allerlaatste Tijd voor Twee. Samen met Frits doken zij het verleden in en haalden onder meer de items 'Wondertelefoon' en 'Facelift' uit de oude doos.

Ook kwamen Veldhuis & Kemper nog langs met hun, speciaal voor de gelegenheid geschreven, 'Volkomen Frits'.

Luister hierboven naar alle fragmenten!

Afscheidsspeech

Luister hieronder naar het gedenkwaardige bedankwoord van Frits:

Knooppunt Kranenbarg & De Heer Ontwaakt

Ook bovenstaande programma's schonken aandacht aan de carrière van Frits Spits. Zo ging Bert Kranenbarg op zoek naar het geheim van Frits Spits.

Spitsuur

Frits Spits en de bijzondere radioprogramma’s die hij maakte staan centraal in het KRO televisieprogramma Spitsuur dat uitgezonden werd op zondag 22 december. Een door Anita Witzier gepresenteerde hommage vol vrolijke en ontroerende verhalen, met optredens van Nederlandse topartiesten.

Bekijk het programma hier terug!

Ster advertentie
Ster advertentie