Programma

Theater van het Sentiment naar Radio 5 Nostalgia

  1. Nieuwschevron right
  2. Theater van het Sentiment naar Radio 5 Nostalgia

Theater van het Sentiment gaat verhuizen van Radio 2 naar Radio 5 Nostalgia. In de eerste week van juli zijn de laatste uitzendingen voor de zomerprogrammering op Radio 2 te horen.

Inpakken, opslaan en verbouwen

De archieven en de totale inventaris van het programma worden in de eerste deze week van juli ingepakt en opgeslagen tot het moment dat het Theater van het Sentiment na een grondige verbouwing weer open gaat op Radio 5 Nostalgia begin januari. De laatste uitzendingen op Radio 2 worden prachtige dwarsdoorsnedes van alle hoogte- en dieptepunten van ruim zestien jaar Theater van het Sentiment op Radio 2.

Ontwikkelen nieuw programma

Presentator Stefan Stasse en Theater van het Sentiment-eindredacteur André Berghegen zijn al geruime tijd bezig met het ontwikkelen van een nieuw Radio 2-programma, dat vanaf 2 september van maandag t/m donderdag te beluisteren zal zijn tussen 20.00-22.00 uur, waarover later meer.

Top 40: mix van hits en juweeltjes

Vanaf 8 juli is Theater van het Sentiment ook nog te horen op Radio 2 in de vorm van een eigenzinnige Top 40 van een bepaald jaar uit de periode 1969-2000. De lijsten zijn samengesteld uit nummers met de meeste eeuwigheidswaarde volgens de makers van het Theater van het Sentiment. Een mix van onsterfelijke hits en bijzondere juweeltjes uit het betreffende jaar. Luisteraars kunnen per mail reageren met hun herinneringen aan deze nummers: sentiment@kro.nl.

Theater van het Sentiment
Ma t/m vr: 20:00 - 23:00 uur
DJ's: Stefan Stasse & Cobus Bosscha

Ster advertentie
Ster advertentie