Programma

Top Song voor Marco Borsato

  1. Nieuwschevron right
  2. Top Song voor Marco Borsato

Gerard verrast Marco Borsato met goed nieuws! De nieuwe single 'Thuis' van Marco is de Top Song van de week!

Nieuwe single

Goed nieuws voor alle fans van Marco Borsato, want de zanger heeft een nieuwe single uitgebracht! En nog leuker: we hebben 'm uitgeroepen tot Top Song! Het nummer heet 'Thuis' en is zijn eerste werk sinds de tweetalige coverversie van 'Breng Me Naar Het Water' uit 2016, opgenomen samen met Matt Simons.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Blijft spannend

Marco kwam langs bij Gerard en biecht daar op dat het toch spannend blijft om een nieuw album bekend te maken. "Ik heb toch niet zo goed geslapen als ik hoopte," vertelt hij. "Zowel het album als de single dragen allebei de naam 'Thuis'. Juist omdat het zo'n universeel gevoel is. Iedereen weet wat voor hem of haar thuis is."

Echte mensen

De video die bij de single hoort is ook iets speciaals. "We hebben mensen met een enigszins lastige relatie tegenover elkaar gezet. Met het nummer 'Thuis' op de achtergrond komen er veel emoties los. Het zijn echte mensen, geen acteurs en dat maakt het zo mooi!"

Bekijk de video hier onder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

SPOTIFY-PLAYLIST

De Top Song wordt wekelijks door de dj's van NPO Radio 2 gekozen tijdens het dj-overleg. Abonneer je ook op onze Spotify-playlist waar je alle NPO Radio 2 Top Songs vindt.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie