Programma

Maak kans op het Nationale Popquiz Pakket!

foto: NPO Radio 2
  1. Nieuwschevron right
  2. Maak kans op het Nationale Popquiz Pakket!

Op vrijdag 18 maart presenteren Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte De Nationale Popquiz. Tijdens deze quiz test NPO Radio 2 de muziekkennis van Nederland. Doe jij mee? Dan maak je kans op dit Popquiz Pakket!

De Nationale Popquiz

NPO Radio 2 presenteert deze vrijdag 18 maart tussen 20.00 en 22.00 uur De Nationale Popquiz. Tijdens vijf verschillende rondes met vragen over onder andere de NPO Radio 2 Top 2000 en muziek van eigen bodem, stellen wij de kennis van onze luisteraars op de proef. Om online mee te spelen download je hier het antwoordformulier. Daarnaast nemen vijf teams, bestaande uit NPO Radio 2-luisteraars, het direct tegen elkaar op tijdens de live-uitzending vanuit Hotel Arena in Amsterdam. De Nationale Popquiz is te horen op NPO Radio 2 en daarnaast ook rechtstreeks te zien via het extra kanaal NPO 1 extra en de site en app van NPO Radio 2.

Maak kans op het Nationale Popquiz Pakket

Voor de teams die thuis spelen hebben wij iets leuks geregeld! Namelijk het Nationale Popquiz Pakket. Met dit pakket zijn jij en je team helemaal klaar voor De Nationale Popquiz. Versier je huiskamer met slingers, maak de quiztafel klaar met het antwoordformulier en NPO Radio 2 pennen, verwarm de POPcorn (Ha!) en serveer je drankjes op de leukste Popquiz onderzetters.

Let op: je maakt alleen kans op het Nationale Popquiz Pakket als je bent aangemeld voor de popquiz deze vrijdag. Winnaars ontvangen uiterlijk woensdag 16 maart bericht.

Warming-up

De dj’s van NPO Radio 2 bereiden vanaf maandag 14 maart de luisteraars voor op De Nationale Popquiz, met tal van feitjes en muzikale hints. Wouter van der Goes speelt van maandag tot en met donderdag tussen 18.00 en 20.00 uur een oefenronde. Elke dag heeft een eigen thema, met op maandag ‘de NPO Radio 2 Top 2000’, op dinsdag ‘de jaren 90’, op woensdag ‘vrouwen in de muziek’, op donderdag ‘van eigen bodem’ en op vrijdag ‘soundtracks’.

Ster advertentie
Ster advertentie